Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Cornelis Trooststraat 41 I 1072JB Amsterdam

Asking price € 300.000 

Save property
Year of construction
1917
Floor space
47 m²
Number of rooms
4

Description

Dit leuke 3-kamer appartement is gelegen aan de Cornelis Trooststraat in de populaire wijk De Pijp in stadsdeel Zuid. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 47 m² en is gebouwd in 1917. De woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon is gesitueerd op het zuiden. De huidige bewoner heeft de woonkamer gesplitst in twee vertrekken waardoor hier een tweede slaapkamer is ontstaan. Uiteraard is dit weer eenvoudig in ere te herstellen.

LIGGING:
Het appartement bevindt zich in stadsdeel Zuid (voormalig Oud Zuid), in de geliefde wijk De Pijp om de hoek van de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat. Aan het eind van de straat ligt het gezellige Cornelis Troostplein met Le Pain Quotidien, Brouwerij 'Troost', Loetje in De Pijp en tal van andere leuke eettentjes. In de directe omgeving vindt u alle denkbare winkels, het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, restaurantjes en talloze cafés.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is uitstekend. Aan het eind van de straat bevindt zich tram-/bushalte Cornelis Troostplein met goede verbindingen naar Centraal of het Amstelstation. Op een paar minuten loopafstand ligt Metrohalte De Pijp, De Pijp is een van de metrostations van de Amsterdamse Noord/Zuidlijn. Met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Op dit moment is er een korte wachttijd voor een parkeervergunning, voor exacte wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.

INDELING:
Begane grond:
afgesloten privé entree met bel, brieven en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
via de centrale hal zijn alle vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon op het zuiden bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open woonkeuken met aangrenzend een tweede slaapkamer en het tweede balkon. Centraal in de woning is de badkamer met douche en wastafel gelegen.

Vierde verdieping:
afgesloten privé berging (bereikbaar via de linker trapopgang).


VERENIGING VAN EIGENAREN:
Vereniging van Eigenaars ‘Cornelis Trooststraat 39-41 te Amsterdam’ is actief, het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door 'De Alliantie’, er wordt jaarlijks vergaderd, er is een Meerjarenonderhoudsplan van toepassing. Het complex is in 2008 gesplitst in appartementsrechten, dit appartementsrecht maakt het 53/560-ste uit in de gemeenschap en de berging het 5/560-ste, de servicekosten bedragen € 139,93 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. Het recht is ingegaan op 1 november 2007, het erfpachttijdvak loopt tot en met 31 oktober 2057. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht en bij vooruitbetaling voldaan tot en met 31 oktober 2057.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580):
• Gebruiksoppervlakte wonen: 47 m².
• Bruto vloeroppervlak woning: 57 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte: 5 m².
• Externe bergruimte: 5 m².
• Bruto inhoud woning: 192 m³.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar: 1917.
• Het balkon aan de voorzijde is gesitueerd op het zuiden.
• Verwarming en warm water middels een Intergas HR combi ketel, bouwjaar 2006.
• Energielabel: D.
• Parkeren middels vergunningensysteem en betaald parkeren, voor wachttijden en kosten kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend bij de notaris.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
28-2-2019
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1917

Surface Area and Volume

Usage area Living
47 m²

Layout

Total number of rooms
4

Energy

View all features

Photos

MVA neighbourhood information: Nieuwe Pijp

De Pijp is vibrant and very much on its way up. As can be expected of an area that is centred on the nation’s most famous outdoor market Albert Cuypmarkt, this Amsterdam neighbourhood is famously diverse with over 150 nationalities represented. By the time the NZ-lijn underground metro is finished, De Pijp’s gentrification process should be complete with the always strong student population giving way to yet more families of young creatives and professionals. Albert Cuypmarkt Yes indeed: the Albert Cuypmarkt is not only the ‘kitchen of Amsterdam’ but also the place to witness the city in action. There are also many hidden treats to be discovered: innovative buildings built on the principles of Theosophy.

map Cornelis Trooststraat 41 I 1072JB Amsterdam

View maps