Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Zandoogjestraat 19 1432NK Aalsmeer

Amount € 575.000 

Save property
Year of construction
2001-2010
Floor space
159 m²
Number of rooms
6
Lot size
174 m²

Description

Unieke Royale Patio tussenwoning met zonnige achtertuin gelegen tussen het centrum van Aalsmeer en Amstelveen.
Deze eengezinswoning, met een woonoppervlakte van circa 159 m2, bevindt zich in de kindvriendelijke "Vlinderwijk" in Nieuw-Oosteinde aan een autovrij hof. Voor de deur van de woning is er een speeltuintje.

De woning is gebouwd in 2005 en volledig ge´soleerd. Het huis is uitgerust met houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. De slaapkamers hebben draaikiep-ramen, aan de voorzijde zijn dakkapellen gerealiseerd en aan de achterkant bevinden zich dakramen. Het huis is uitgerust met TWEE badkamers en is bij uitstek geschikt voor een praktijk/kantoor aan huis. Een gezin met een au-pair of inwonende ouders, atelier of een groot (samengesteld) gezin. Door de gehele woning is, met uitzondering van de badkamers, een laminaat vloer aangebracht.

Nieuw-Oosteinde kenmerkt zich door een ruime opzet en de vele groenvoorzieningen, woningen in de jaren '30 stijl en de nabijheid van het Amsterdamse Bos en de Westeinderplassen. Verschillende basisscholen bevinden zich op korte fietsafstand van de woning, de beide Internationale scholen van Amstelveen zijn met de auto vlug en eenvoudig te bereiken. De wijk heeft een eigen winkelcentrum, gezondheidscentrum en Brede School en is gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen N201, A4 en A9 en het openbaar vervoer richting Amstelveen, Amsterdam, Schiphol Hoofddorp en Haarlem.

INDELING:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toiletruimte, vaste trap naar de eerste verdieping, woonkamer met toegang tot de tuin, open keuken, berging, badkamer, slaapkamer, toegang tot de tuin met achterom. Haaks op de woonkamer is de lange serre (van 6.5 m x 2m) met toegang tot het Achterhuis. In het Achterhuis is nog een kamer met badkamer. De serre is voorzien van een mooie raampartij met openslaande deuren naar de patio. Naast het Achterhuis is een parkeerplaats voor de eigen auto.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, grote badkamer met aansluiting voor een bad.
Tweede verdieping: overloop, was/stookruimte, slaapkamer.

Woonkamer & Keuken:
De L-vormige open (woon) keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is uitgerust met inbouw apparatuur, waaronder een Boretti afzuigkap, een Boretti 6-pits gasfornuis met royale oven, een koel-vries combinatie, een vaatwasser en een magnetron en oven. Het raam op het Zuiden is voorzien van een screen in de kleur van het huis zodat de warmte in de zomer buiten de deur blijft.

De benedenverdieping is aangenaam licht door de vele raampartijen.

Slaapkamers:
Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer (achterzijde woning). Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer.
De eerste verdieping is uitgerust met drie slaapkamers en op de bovenste verdieping van de woning bevindt zich de vijfde slaapkamer. De slaapkamers aan de voorzijde van het huis zijn voorzien van dakkapellen, de slaapkamers op de verdiepingen aan de achterkant van de woning hebben dakramen. De slaapkamers zijn allen voorzien van elektrische rolluiken.

Badkamers:
De badkamer op de begane grond is voorzien van ecru kleurige wandtegels en terracotta kleurige vloertegels. In deze badkamer bevinden zich een zwevend toilet, een inloopdouche, een kleine wastafel en een handdoekradiator. Mechanische ventilatie is aangebracht.

De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een zwevend toilet, een douchecabine en een wastafelmeubel. Een dakraam zorgt voor natuurlijke ventilatie en dag lichttoetreding. Ook deze is voorzien van een elektrisch rolluik.

Op de begane grond is een separate toiletruimte.

Buitenruimte:
De achtertuin met achterom en ligging zuid, meet een oppervlakte van circa 37 m2.

Berging:
In de tuin is een berging met vliering waar veel opbergmogelijkheden zijn.
Op de begane grond is een berging onder de trap aanwezig.

Roerende zaken(lijst):
Zie in de brochure opgenomen lijst van roerende zaken.

Parkeren:
Aan de achterzijde en zijkant van het pand is voldoende gelegenheid voor het parkeren van (meerdere) auto's.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
14-10-2018
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
2001-2010

Surface Area and Volume

Usage area Living
159 m²
Lot size
174 m²

Layout

Total number of rooms
6

Energy

View all features

More information

Photos

map Zandoogjestraat 19 1432NK Aalsmeer

View maps