Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Arthur van Schendellaan 118 1422LG Uithoorn

Year of construction
1967
Floor space
121 m²
Number of rooms
5
Lot size
153 m²

Description

DUE TO GREAT INTEREST IT IS UNFORTUNATELY NO LONGER POSSIBLE TO MAKE AN APPOINTMENT FOR A VISIT. YOU CAN STILL SUBSCRIBE TO THE WAITING LIST BY EMAIL.

DE VOORDELEN VAN DEZE WONING OP EEN RIJ
• Veel daglicht door grote ramen
• Vier slaapkamers
• Fijne zonligging
• Onderhoudsarme tuin
• Het groene park de Biezenwaard ligt op enkele stappen van de woning
• Gelegen in de geliefde wijk Zijdelwaard
• Dicht bij het openbaar vervoer
• Gratis parkeerruimte in de buurt van de woning

BEGANE GROND
Je komt binnen in de lang gerekte hal die toegang geeft tot de woonkamer, de trap naar de eerste verdieping, de keuken, de opbergkast onder de trap en het toilet. De houtkleurige keuken is halfopen en ook vanuit de woonkamer te bereiken. In de woonkamer is er naast de keuken volop ruimte voor een grote eettafel of een zithoek. Ook aan de voorzijde kan je een gezellige zithoek inrichten.

Het raam aan de voorzijde strekt zich uit over de gehele breedte van de woonkamer. Wat een heerlijk plekje om neer te ploffen en te genieten van het uitzicht. Op een frisse voorjaarsdag zet je de gashaard aan. Is het een warme dag? Doe het zonnescherm naar beneden en geniet met vrienden en familie van een koel drankje in de tuin.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn fijne plekjes om uit te rusten. Aan de voorzijde ligt de badkamer afgewerkt in zwart wit.

TWEEDE VERDIEPING
In de vierde slaapkamer is een dakkapel aan de achterzijde geplaatst. Verder vindt u op de voorzolder de opstelplaats voor de c.v. ketel.

TUIN
Via de openslaande deur komt u in de ruime achtertuin met een gunstige zonligging. Wat een fijne plek om van het mooie weer te genieten. Het terras is grotendeels betegeld met neutrale vierkante betontegels en voorzien van enkele haagjes, planten en struiken. De stenen schuur staat aan de overzijde van het gezamenlijke pad en is voorzien van elektra.

LOCATIE
De woning heeft een uitstekende ligging in een groene omgeving. U woont nabij park de Biezenwaard en het park rondom de Scheg, winkelcentrum Zijdelwaard, lagere en middelbare scholen, een gezondheidscentrum en sportclubs. Op de locatie van de Scheg zal een nieuw multifunctioneel gebouw gebouwd worden waar onder andere een sporthal, kinderopvang en een buurthuis in gevestigd worden omgeven door een fraai buitenterras.
De verbindingen met Amstelveen, Utrecht, Haarlem, Schiphol en Amsterdam zijn uitstekend. De halte van het openbaar vervoer is op loopafstand de woning.

Het tweede centrum van Uithoorn met de knusse jachthaven Aeme-Stelle bereikt u met gemak met de fiets. U vindt hier de gezellige wandelboulevard aan de “Waterlijn” met restaurants, winkels en vele andere voorzieningen.
In Uithoorn hoef je je zeker niet te vervelen. Op loop- en fietsafstand zijn vele restaurants, winkels en andere voorzieningen te vinden. Buiten Uithoorn liggen ook vele mogelijkheden aan je voeten: fietsen, wandelen, varen of genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, Westeinderplassen of de Kromme Mijdrecht.

De populairste plekken in de stad zijn niet ver: Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar vindt u leuke winkels, boetiekjes, restaurants en cafeetjes. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn en dan stap je in de tram en ben je zo in Amsterdam. Ideaal!

MEETINSTRUCTIE
Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. Wij bieden u de gelegenheid om tijdens de bezichtiging de uitkomsten na te meten.

BIJZONDERHEDEN
Deze woning wordt verkocht met een asbestclausule, ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule

VEILIG BEZICHTIGEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM
• Bezichtig de woning eerst digitaal met onze foto’s, 360 graden foto’s, video, 2D- en 3D-plattegronden
• Wij vragen u om ook de omgeving van de woning voor de bezichtiging te bekijken
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
• Wij dragen een mondkapje en vragen u om dat ook te doen
• Wij desinfecteren deurklinken & leuningen
• Annuleer de bezichtiging tijdig bij luchtwegklachten, verkoudheid, kortademigheid of koorts

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?
- Wij vragen jou om met een mail te reageren
- Aanvragers via de mail krijgen een telefonische uitnodiging
- Als het maximale aantal kijkers bereikt is, dan plaatsen we je op een wachtlijst
- Via het digitale dossier in Move zijn de afspraak en de documenten over de woning te raadplegen
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-4-16
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
1967

Surface Area and Volume

Floor space
121 m²
Lot size
153 m²

Layout

Total number of rooms
5
View all features

More information

Arthur van Schendellaan 118 1422LG Uithoorn

View maps

Uithoorn

Uithoorn is a small town located south of Amsterdam. It’s home to cafés and shops and some lovely spots to walk and see an abundance of nature and history. The town is perhaps best known for its unusual city flag and coat of arms, both of which feature a figure emerging from a golden horn. The town’s name literally means ‘from the horn’ in Dutch. Going from Uithoorn to Amsterdam by car takes 30 minutes. Uithoorn has a 60-hectare nature reserve that surrounds a lake called the Zijdelmeer. It’s a fantastic spot for walks and its beautiful landscapes – including reed fields, grasslands, hay islands and a swampy forest - are home to a host of diverse wildlife.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading