Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Bantamstraat 54 2022TT Haarlem

Year of construction
1920
Floor space
71 m²
Number of rooms
4
Lot size
65 m²

Description

~ ENGLISH ~

This nice family house of approx. 71 m2 with three bedrooms is located in a quiet street in the popular Indische Buurt-Noord. The house has the following advantages:

+ Bright living room with large windows.
+ Characteristic elements such as high ceilings and panel doors.
+ Smooth plastered walls and ceilings.
+ Fully equipped with plastic frames with double glazing.
+ Sunny backyard facing southwest.
+ Founded on steel (according to the municipality).
+ Floor beams replaced and floor insulation applied in 2015.
+ Child-friendly neighborhood with primary schools, playgrounds and childcare.
+ Well located in relation to shops, the center and sports facilities.
+ Only 10 minutes by bike to Haarlem train station and the center.

Experience this home in a unique way with our virtual home tour. Walk through the house, view the house from a distance or zoom in. Curious? Take a look at the 3D tour on Funda!

In een rustige straat in de populaire Indische Buurt-Noord staat deze leuke eengezinswoning van ca. 71 m2 met drie slaapkamers. De woning beschikt over de volgende pluspunten:

+ Lichte woonkamer met grote raampartijen.
+ Karakteristieke elementen als hoge plafonds en paneeldeuren.
+ Glad gestucte wanden en plafonds.
+ Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
+ Zonnige achtertuin op het zuidwesten.
+ Gefundeerd op staal (volgens opgave gemeente).
+ Vloerbalken vervangen en vloerisolatie aangebracht in 2015.
+ Kindvriendelijke buurt met basisscholen, speeltuinen en kinderopvang.
+ Goed gelegen ten opzichte van winkels, het centrum en sportvoorzieningen.
+ Slechts 10 minuten fietsen naar NS-station Haarlem en het centrum.

BeLeef! deze woning via een virtuele bezichtiging! Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op Funda onder 3D tour.


Indeling:
Parterre: Entree, hal met meterkast, net toilet met fonteintje en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is licht door grote raampartijen en beschikt over een diepe trapkast met veel bergruimte. De halfopen keuken bevindt zich in de aanbouw en is voorzien van een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een kast met daarin de cv-ketel. Vanuit de keuken heb je toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten.

Eerste verdieping: Aan de overloop liggen de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een goed formaat slaapkamer met inbouwkast en de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde van de woning liggen een ruime slaapkamer en een kleinere slaap-/werkkamer met inbouwkast.


Ligging:
De woning is goed gelegen op een centrale locatie in de Indische Buurt-Noord met alle woonvoorzieningen in de buurt. In de nabije omgeving is een groot aanbod aan (buurt)winkels aan de Rijksstraatweg en de winkelstraat ‘De Cronjé’, maar ook zwembad “De Planeet”, sportverenigingen en de bibliotheek zijn in de buurt. Het is een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Voor kinderen zijn vlakbij diverse goede scholen, kinderopvang, speeltuinen en het nabijgelegen Schoterbos met een leuke kinderboerderij en niet te vergeten “Artisklas”.

Wil je lekker uit eten, koffiedrinken op een terras of genieten van cultuur, dan is de gezellige Haarlemse binnenstad slechts 15 minuten fietsen. Ga je liever de natuur in, dan kan dat ook. Op loopstand ligt het fraaie Schoterbos en beschermd natuurgebied De Hekslootpolder. Naar de duinen en het strand fiets je in 30 minuten.

Tot slot ligt de woning erg gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen. Haarlem station is 10 minuten fietsen, de directe snelle busverbinding naar het centrum en het station van Haarlem is op 2 minuten loopafstand en de belangrijkste uitvalswegen (A9) richting Schiphol, Amsterdam en Alkmaar en de Randweg bereik je binnen enkele minuten autorijden. Al deze plussen maken deze woonomgeving extra populair.


In het kort:
+ Woonoppervlak: ca. 71 m².
+ Inhoud ca. 247 m3.
+ Perceeloppervlakte: 65 m².
+ Bouwjaar ca. 1920
+ Volgens opgave gemeente Haarlem gefundeerd op staal.
+ Elektra: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars.
+ Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
+ C.V.-combiketel Intergas uit 2013
+ Vrij parkeren voor de deur
+ Oplevering in overleg.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-6-25
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
1920

Surface Area and Volume

Floor space
71 m²
Lot size
65 m²

Layout

Total number of rooms
4
View all features

More information

Bantamstraat 54 2022TT Haarlem

View maps

Haarlem

Haarlem is a city in North Holland with lots to see and do. With an abundance of historical sights, cultural attractions and hidden gems crammed into a relatively small city, Haarlem truly is a sightseers’ paradise. This Dutch city offers a lively cultural scene, a good atmosphere, and excellent shopping. Haarlem is close to the beaches of Bloemendaal and Zandvoort. It is the capital of the province of North Holland. Since it is only a 15-minute train ride from Amsterdam, many residents commute to the country's capital for work.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading