Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Buitenhuislaan 77 1121RM Landsmeer

Asking price € 417.000 

Year of construction
2012
Floor space
87 m²
Number of rooms
3
Lot size
12 m²

Description

Een perfect onderhouden penthouse aan de rand van Landsmeer direct naast het Twiske Natuurreservaat en toch op slechts een korte fietsafstand van de Noord Metro Terminal. Dit ruime 3 slaapkamer appartement op de bovenste verdieping van het complex 'Het Pakhuys' - gebouwd in 2012 - verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het appartement is ruim, netjes ingericht, goed onderhouden en zeer licht. Het zorgt voor zeer comfortabel wonen met een gevoel van privacy en luxe. U heeft een panoramisch uitzicht aan alle kanten van het huis en een terras op het zuiden met uitzicht op de Amsterdamse skyline.

Het in 'Waterlandse stijl' gebouwde complex "Het Pakhuys" is gelegen in het stadsdeel "Luijendijk zuid" van Landsmeer, op loopafstand van het centrum. Het gebouw bestaat alleen uit koopwoningen en er is een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats (met beugels voor een scooter). Het vriendelijke complex heeft een lift dus het appartement heeft het voordeel in een vriendelijke buurt te wonen en biedt een comfortabele rustige en groene omgeving. En dit alles binnen 15 minuten in de drukte en levendigheid van het centrum van Amsterdam!

Landsmeer staat bekend als een gezellige en groene woonwijk, waar alle gewenste voorzieningen op loopafstand te vinden zijn. Het centrum heeft een ruim aanbod aan winkels, scholen en sportverenigingen. Ook is er volop variatie in lokale restaurants en cafés en toch - met een kort ritje met de metro of een gezellige fietstocht langs het Noordhollandsch Kanaal - is Amsterdam nooit ver weg. De ligging van Landsmeer is 'strategisch' te noemen tussen het recreatiegebied Twiske, natuurgebied Ilperveld en Amsterdam.

Entree
De hoofdentree van het gebouw is beveiligd en voorzien van video en intercom, het is ruim en zeer licht. Na binnenkomst is er de lift of de trap naar de entree van het appartement op de 3e verdieping van het complex. Op dit niveau bevindt zich de hal/garderobe, een ruim toilet, een berging met de cv-ketel en de trap naar de woonverdieping op de 4e verdieping.

De woonverdieping kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid daglicht die aan drie zijden het appartement binnenvalt door de unieke grote en vele ramen. De keuken met kookeiland is het middelpunt van het appartement en vormt één harmonieus geheel met de rest van de leefruimte. Er zijn 2 ruime slaapkamers, veel ingebouwde diepe en handige bergruimtes. Het heeft een plafondhoogte, mede door het 'zadeldak' van 4 meter, waardoor je nog meer gevoel van ruimte krijgt. Het op het zuiden gelegen privé terras met uitzicht richting Amsterdam ('iconisch gebouw Pontsteiger en Adam' toren zijn goed te zien) is de spreekwoordelijke 'kers op de taart' van het appartement.

Woonkamer
De woonkamer met open keuken is in de juiste proporties, ruim, anders dan anders en heeft een prachtige lichtinval door de unieke ramen aan 3 zijden. Het daglicht straalt je werkelijk tegemoet! De woonkamer is samen met de keuken L-vormig. De huidige 2e slaapkamer (momenteel in gebruik als studeerkamer) kan eenvoudig aan de woonkamer en keuken worden toegevoegd.

Niet alleen de living, maar het gehele appartement is voorzien van een massief eikenhouten vloer en zorgt voor een warme sfeer. In combinatie met de strakke wanden en gestucte wandkast/closet biedt dit een fijne basis voor ieders interieur. Het 4m hoge plafond, in combinatie met de vele verlichting, geeft een ruimtelijk gevoel door de gehele woning. Praktisch zijn de knieschotten en inbouwkasten tegen het dak/muur voor extra praktische bergruimte. Ondanks de vele ramen in de wanden en het plafond is het appartement zeer privé.

Open keuken
De keuken is goed doordacht. Hij bestaat in feite uit twee tegenover elkaar liggende componenten. Het kookeiland zorgt voor verbinding met de woonkamer en biedt daarnaast veel bergruimte en is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, magnetron en een waterkraan van Grohe. Daar tegenover staat het super SMEG fornuis met een vierpits gasfornuis en oven. De afzuigkap is netjes weggewerkt in een koof waar ook de spotjes voor extra verlichting in de keuken zijn gemonteerd. Direct naast de keuken is een aparte bergruimte voor een koelkast, wasmachine, droger en eventuele voorraad. Deze ruimte kan desgewenst worden afgesloten met een deur.

Slaapkamers
Het appartement heeft twee slaapkamers. De grootste daarvan heeft een bijzondere raamindeling van maar liefst 6 Velux dakramen met Velux verduisteringsgordijnen. De tweede slaapkamer is perfect als studeerkamer maar ook als kinderslaapkamer. Tenslotte is deze kamer ook heel goed bij de woonkamer te betrekken.

Badkamer
Direct naast de ouderslaapkamer vindt u de badkamer. Deze complete badkamer biedt een badkamermeubel met 2 wastafels, een heerlijke Grohe regendouche en 2e zwevend toilet in de woning. De ruimte is geheel betegeld en uiteraard voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Comfort
Het appartement heeft een eigen centraal verwarmingssysteem en radiatoren in alle kamers met de pijpen mooi weggewerkt in de vloer. Alle ramen hebben dubbele beglazing en het appartement is volledig geïsoleerd. Het is zeer comfortabel, efficiënt met lage gebruikskosten. Het typische hoge 'zadeldak' zorgt ervoor dat op zeer warme dagen het appartement niet plakkerig en te warm is. Dit type dak is zeer bijzonder, individueel en efficiënt.

Terras
Als je vanuit de woonkamer het terras op stapt heb je een vrij uitzicht op de groeiende skyline van Amsterdam Noord en verder en het groen van Het Twiske. Het is een serieus terras met genoeg ruimte voor een grote eettafel of loungeset van waaruit u de zon fantastisch kunt zien opkomen en ondergaan. Het is een plek om ultiem te genieten waar nu al beschut van de eerste zonnestralen kan worden genoten, je de omgeving groen ziet kleuren tijdens de warme zwoele zomeravond en een lekker verkoelend briesje op deze hoogte met open armen wordt ontvangen.

Parkeren & fietsenstalling
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het (openbare) binnenterrein schuin tegenover het complex. De eigen parkeerplaats is voorzien van een grondanker om ook een scooter of brommer achter een auto te parkeren en vast te zetten. Fietsen worden geplaatst in een grote gemeenschappelijke fietsenberging (2 fietsen per appartement).

Toegankelijkheid
Het Pakhuys is zeer goed bereikbaar en gunstig gelegen in Landsmeer. Geen files in de ochtend en avond om Landsmeer in en uit te komen, het is goed bereikbaar met de auto en er is openbaar vervoer op loopafstand. De ringweg A10 (afslag 17) is vanuit de wijk zeer snel en gemakkelijk te bereiken.

Via het openbaar vervoer met de nieuwe Noord/Zuid metrolijn bent u binnen 15/20 minuten in het centrum van Amsterdam, Purmerend of Zaandam. Pak de fiets en fiets naar een van de pontjes die je achter het Centraal Station weer aan wal brengt.

Het Pakhuys
Het Pakhuys is een modern wooncomplex gebouwd in 2010-2012 en bestaat uit verschillende typen woningen, waarvan vele met eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging, de entree van het gebouw, het trappenhuis en de lift. Het complex is gelegen 'vrijhouden, dus geen erfpachtkwesties! Het is een stoer, opvallend en door de afwerking sierlijk gebouw. Onlangs in november 2018 zijn alle kozijnen van het gebouw opnieuw geschilderd als onderdeel van het onderhoudsplan. De V.v.E. is professioneel en heeft meer dan voldoende dekking van reservegelden. De servicekosten bedragen € 168,58 per maand. De eigenaren vormen een fijne groep eigenaren en zijn lid van een goed georganiseerde, ondersteunende en gestructureerde V.v.E. (Vereniging van Eigenaren van woningen).


English version:

A perfectly maintained penthouse on the outskirts of Landsmeer right next to the Twiske Natural Reserve yet only a short bike ride to the Noord Metro Terminal. This spacious 3 bedroom apartment on the top floor of the complex 'Het Pakhuys' - built in 2012 - is in excellent condition. The apartment is spacious, neatly appointed, well kept and very bright. It allows for a very comfortable living with a feeling of privacy and luxury. You have a panoramic view on all sides of the house and a terrace facing south overlooking that Amsterdam skyline.

The 'Waterland style' built complex "The Pakhuys" is located in the district "Luijendijk south" of Landsmeer, walking distance of the main town centre. The building consists only of owner-occupied houses and there is a communal covered bicycle storage. With the apartment comes a private parking lot (with brackets for a scooter). The friendly complex has an elevator so the apartment has the advantage of living in a friendly neighborhood and offers a comfortable quiet and green environment. And this all within 15 minutes in the bustle and liveliness of downtown Amsterdam!

Landsmeer is known as a pleasant and green residential, where all desired amenities are within walking distance. The town center has a wide range of
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-6-3
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
2012

Surface Area and Volume

Floor space
87 m²
Lot size
12 m²

Layout

Total number of rooms
3
View all features

More information

Buitenhuislaan 77 1121RM Landsmeer

View maps

Landsmeer

Landsmeer is a municipality and a town in the province of North Holland. The municipality of Landsmeer consists of three villages: Den Ilp, Landsmeer and Purmerland. Thanks to the green area between Zaanstad, Amsterdam and Purmerend, the municipality still boasts a water-rich landscape with lots of greenery. Landsmeer is also known for the nature reserve Het Twiske.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading