Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Burgemeester Brautigamlaan 20 1422ZE Uithoorn

Year of construction
2019
Floor space
94 m²
Number of rooms
4
Lot size
103 m²

Description

OPEN HOUSE THURSDAY 9 SEPTEMBER BETWEEN 13.00 AND 17.00. AN APPOINTMENT IS NOT NECESSARY

Deze jonge hippe gezinswoning heeft alles wat je zoekt: strak afgewerkte muren, fijn daglicht en een heerlijke tuin. En hoe leuk is dat: stap je de tuin uit en geniet van een wandeling langs de rivier de Amstel richting het gezellige dorpscentrum van Uithoorn.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DEZE WONING?
• de eigentijdse uitstraling
• tot in de puntjes afgewerkt
• energielabel A
• de stoere houtlook vloer
• de nieuw aangelegde achtertuin
• de houten berging in de tuin
• gratis parkeerruimte in de buurt van de woning
• de ligging in een centrale omgeving
• op loopafstand van de rivier de Amstel
• restaurants, scholen, openbaar vervoer en winkelcentra op loop- of fietsafstand

BEGANE GROND
Je komt binnen in de hal die toegang geeft tot het toilet, de trap en de living. Als je de woonkamer instapt, valt meteen de gezellige sfeer op. Openslaande deuren en een groot raam laten volop daglicht naar binnen. Plof hier neer in de gezellige zithoek met een kop koffie en je voelt je direct thuis.

De witte hoekkeuken aan de voorzijde combineert een houtlook aanrechtblad met strak witte fronten. Leuke details van deze keuken zijn de stoere greepjes en de houten planken waarop je je mooiste keukenspullen kan plaatsen. Vanuit de keuken heb je zicht op een groen hofje met een speeltoestel.

EERSTE VERDIEPING
Via de trap kom je op de overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is van een prima formaat. Grenzend aan de hal vind je ook de licht betegelde badkamer met een raam, een glazen douchehoek, een wastafel in meubel en een toilet. De kamer aan de achterzijde is royaal. Hier is volop ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast van muur tot muur.

TWEEDE VERDIEPING
Met een vaste trap kom je op de ruime zolderverdieping. Deze ruimte kun je nog geheel naar je eigen wens indelen. De schuine delen zijn afgewerkt met kastdeurtjes, hierdoor is er veel bergruimte gecreëerd.

TUIN
De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Op het terras kan je met gemak een comfortabele loungeset of een tuinset kwijt. Heb je groene vingers? In de tuin zijn groene perken aangelegd. De schuur is ideaal voor het stallen van je fietsen en het opbergen van andere spullen. De achtertuin heeft een achterom. Door het verplaatsen van het hek aan de achterzijde van de tuin kan je ruimte creëren om een auto op eigen terrein te parkeren.

LIGGING
De woning ligt in de wijk De Regentes. Hier kan je fijn wonen in een sfeervolle, groene en kindvriendelijke wijk. Meer jij straks je bootje dicht bij huis aan, aan de Wilhelminakade of in de haven? Je woont op loopafstand van Aeme-Stelle, de knusse jachthaven van Uithoorn. Je vindt hier de gezellige "Waterlijn” met restaurants, winkels en vele andere voorzieningen. Reserveer een boot bij de havenmeester en geniet van de directe vaarverbinding met het polderlandschap, het IJ en de grachten van Amsterdam. Op loop- en fietsafstand zijn vele restaurants, winkels en andere voorzieningen te vinden.

Op loopafstand is een halte van het openbaar vervoer. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid van Uithoorn nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn. Dan stap je in de tram en ben je zo in Amsterdam.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

BIJZONDERHEDEN
De verkoper is bij de verkoop verplicht in de akte van levering een aantal bepalingen op te nemen, onder andere ten aanzien van de leeflaag, parkeren en het in stand houden van het haaghek. De details zijn te vinden in de akte van levering die deel uitmaakt van de verkoopinformatie in Move.

De totale daglichttoetreding op de tweede verdieping is 0,47 m2. Dit voldoet niet aan de normen van NEN 2580. Verkoper zal, indien de koper dit wenst, voor de eigendomsoverdracht een groter dakraam met dezelfde uitstraling en functies als het huidige dakraam laten monteren door een professionele monteur. De totale daglichttoetreding wordt dan minimaal 0,5 m2. Uitgaande van een daglichttoetreding van minimaal 0,5 m2 op de tweede verdieping is het totale woonoppervlak 94 vierkante meter.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

OPEN HUIS
- Je bent van harte welkom tijdens het open huis op donderdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur
- Aanmelden is niet nodig
- Wij houden 1,5 meter afstand en vragen jou om dat ook te doen
- Mogelijk vragen wij jou om even te wachten als het maximaal aantal kijkers in de woning bereikt is
- Neem jouw aankoopmakelaar direct mee naar de bezichtiging
- Stuur ons jouw mailadres voor DIRECTE toegang tot het digitale dossier in Move
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-9-2
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
by date

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
2019

Surface Area and Volume

Floor space
94 m²
Lot size
103 m²

Layout

Total number of rooms
4
View all features

More information

Burgemeester Brautigamlaan 20 1422ZE Uithoorn

View maps

Uithoorn

Uithoorn is a small town located south of Amsterdam. It’s home to cafés and shops and some lovely spots to walk and see an abundance of nature and history. The town is perhaps best known for its unusual city flag and coat of arms, both of which feature a figure emerging from a golden horn. The town’s name literally means ‘from the horn’ in Dutch. Going from Uithoorn to Amsterdam by car takes 30 minutes. Uithoorn has a 60-hectare nature reserve that surrounds a lake called the Zijdelmeer. It’s a fantastic spot for walks and its beautiful landscapes – including reed fields, grasslands, hay islands and a swampy forest - are home to a host of diverse wildlife.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading