Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Fokkemast 1 1423EE Uithoorn

Year of construction
1987
Floor space
144 m²
Number of rooms
6
Lot size
122 m²

Description

Bent u al tijden op zoek naar een bijzondere en speels ingedeelde geschakelde woning? Met een royale tuin aan sierwater, zicht op het Fort, een heerlijke living, maar liefst 160 vierkante meter woonoppervlak en elke dag een vakantiegevoel? Dan bent u van harte welkom aan de Wilgenhof 44 in De Kwakel.

WAT MAAKT DEZE WONING AANTREKKELIJK?
• Een zeer ruime, lichte living met zicht op de tuin, de Fortbrug en de Ringvaart
• Vier slaapkamers en twee badkamers
• De grote, fraai aangelegde rustgevende achtertuin met vlonder
• Veel slimme oplossingen om elke vierkante meter te benutten
• Parkeren op eigen terrein voor 2 auto's
• Landelijk en toch centraal in de Randstad gelegen

DE HAL
U komt binnen in de entree die zeer ruim en speels ingedeeld is. U heeft hier toegang tot de woonkamer, de bijkeuken, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Het toilet is in 2019 vernieuwd en heeft een vloer van gezaagde steentjes die is gecombineerd met beton cire wanden. Onder de trap is een praktische voorraadkast.

DE LIVING
Wauw! Deze living is zo gaaf. De schuifpui, de grote vlakken glas en de whitewash eiken vloerdelen van de woning geven de ruimte licht en sfeer. U kunt uw ogen niet afhouden van het prachtige uitzicht op de fraai aangelegde tuin met vlonder, de Ringvaart en de Fort-brug. In de zomer geniet u met een kop koffie van het mooie weer op de vlonder. In de koudere maanden kruipt u gezellig op de bank en kijkt u uit op het winterse landschap. Wat een mogelijkheden!

DE KEUKEN
De keuken aan de voorzijde is in een smaakvolle combinatie van zwart en wit uitgevoerd. De afmetingen zijn royaal en u heeft veel daglicht door het grote raam boven het aanrecht. In de grote Amerikaanse koelkast kunt u al uw gekoelde spullen kwijt. Wat een fijne plek om te koken met zicht op het Wilgenhofje.

DE BIJKEUKEN
In de bijkeuken (voorheen onderdeel van de garage) staat een praktische kast. Via de bijkeuken komt u in de compacte berging. Hier is een aansluiting voor uw wasmachine en droger.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vindt u drie fijne slaapkamers, een terras en een badkamer. De eerste slaapkamer heeft grote dakramen en een vaste kast. Ook in de tweede slaapkamer kunt u gebruik maken van een praktische vaste kast. De kamer grenst aan een balkon waarop u heerlijk van het uitzicht kunt genieten. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en is van een prima formaat. De badkamer is in warme natuurtinten afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Heeft u haast, dan stapt u even snel onder de douche. Heeft u tijd over? Dan baddert u heerlijk op uw gemak in het ligbad.

TWEEDE VERDIEPING
Via de trap bereikt u de tweede verdieping. In de royale slaapkamer hebben de eigenaars ervoor gekozen om een Velux Cabrio balkonvenster te plaatsen. Daar hebben ze geen moment spijt van gehad. Dit balkonvenster tovert u in enkele seconden om van dakraam naar balkon. Zo geniet u van meer natuurlijk daglicht en frisse lucht. Op deze verdieping is ook een badkamer en volop ruimte voor uw kleding in de inloopkast.

TUIN
De achtertuin nodigt uit om vaak buiten te zijn. De combinatie van de hardhouten vlonder, de planten en de blauwe regen is verrassend en verveelt nooit. Ook ’s avonds is de tuin een lust voor het oog door de prachtige verlichting. Hier kunt u in goed gezelschap heel wat vrije uurtje doorbrengen.

In de brede voortuin heeft u parkeerruimte voor meerdere auto's op eigen terrein.

LIGGING
De omgeving van De Kwakel zit vol met verrassingen! Het ligt tussen sierwater, bruggetjes en landerijen. Op korte afstand vindt u sportverenigingen, de basisschool, een slager, een bakker en een supermarkt.
De omliggende steden als Haarlem, Utrecht, Amstelveen en Amsterdam hebben een leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design. Water is er altijd in de buurt: de Vinkeveense plas, de Westeinder, de Amstel en de Kromme Mijdrecht zijn makkelijk te bereiken per fiets of auto.

DE EIGENAARS AAN HET WOORD
Wat hebben wij genoten van de ongelofelijke rust en stilte op dit hofje, er is hier bijna geen autoverkeer. Als wij een boodschap nodig hadden, dan waren de winkels op loopafstand. Onze kinderen konden naar school lopen zonder een grote weg over te steken. Wij woonden in het centrum van het dorp en hadden toch het gevoel midden in de natuur te leven. En wij hebben het gezellig gehad met onze fantastische buren.

Wij hebben veel aandacht besteed aan het creëren van ruimte en een praktische indeling. En wat hebben wij genoten van het fantastische mooie uitzicht op de brug van het Fort en (op de tweede verdieping) de watertoren van Aalsmeer. Het uitzicht zouden wij het liefst meenemen naar ons nieuwe huis in de natuur iets verder van het centrum van de Kwakel. Wat hebben wij hier enorm naar onze zin gewoond!

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

VEILIG BEZICHTIGEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM
• Bezichtig de woning eerst digitaal met onze foto’s, 360 graden foto’s, video en plattegronden
• Bezoek de omgeving van de woning voor de bezichtiging
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
• Wij dragen een mondkapje en vragen u om dat ook te doen
• Wij desinfecteren deurklinken & leuningen
• Annuleer de bezichtiging tijdig bij luchtwegklachten, verkoudheid, kortademigheid of koorts

MAAK EEN AFSPRAAK
- U bent van harte welkom tijdens de kijkdag op dinsdag 29 juni
- U hoeft zich hier niet voor aan te melden
- Neem uw aankoopmakelaar direct mee naar de bezichtiging
- Als u ons van tevoren uw mailadres stuurt, dan krijgt u DIRECT toegang tot het digitale dossier in Move
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-6-28
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Mansion
Construction type
Existing property
Year of construction
1987

Surface Area and Volume

Floor space
144 m²
Lot size
122 m²

Layout

Total number of rooms
6
View all features

More information

Fokkemast 1 1423EE Uithoorn

View maps

Uithoorn

Uithoorn is a small town located south of Amsterdam. It’s home to cafés and shops and some lovely spots to walk and see an abundance of nature and history. The town is perhaps best known for its unusual city flag and coat of arms, both of which feature a figure emerging from a golden horn. The town’s name literally means ‘from the horn’ in Dutch. Going from Uithoorn to Amsterdam by car takes 30 minutes. Uithoorn has a 60-hectare nature reserve that surrounds a lake called the Zijdelmeer. It’s a fantastic spot for walks and its beautiful landscapes – including reed fields, grasslands, hay islands and a swampy forest - are home to a host of diverse wildlife.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading