Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Incastraat 29 1448XS Purmerend

Year of construction
2001
Floor space
150 m²
Number of rooms
5
Lot size
174 m²

Description

Hink, stap sprong naar je nieuwe woonplek.

Een huis propvol bonuspunten in de jongste wijk van Purmerend, de Weidevenne.
Pak je bonuskaart er dus maar bij, wij beloven je dat deze aan het eind van de virtuele tour door de Incastraat 29 in Purmerend, helemaal vol is.

In de bonus, extra veel ruimte.
Niet alleen is dit huis extra breed (met een binnenmaat van 6,61 meter) maar ook aan de achterzijde is het huis uitgebouwd. Je begrijpt, ruimte in overvloed. De woonkamer is dan ook van het formaat XL. Jouw grote hoekbank en je lange eettafel kun je hier moeiteloos kwijt.
De openslaande deuren richting de achtertuin zorgen op warme dagen voor een koel briesje maar zorgen in de woonkamer ook voor extra licht.
Extra aangenaam is dat er plavuizen liggen met vloervloerverwarming. Koud zal je het hier dus niet snel hebben.
De open keuken is aan de voorzijde van het huis geplaatst. De hoekopstelling is voorzien van een ingebouwde koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een inductiekookplaat en een granieten aanrechtblad.

Via de trap in de woonkamer gaan we naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers en de badkamer.
Even in het ligbad of toch snel onder de douche, de keuze is aan jou. Verder zijn er in de badkamer ook een wastafelmeubel met dubbele wastafel en een toilet.

In de bonus, genieten op je dakterras.
De vierde grote slaapkamer vind je op de tweede verdieping. Hier is echter nog een leuk extraatje voor je, het dakterras waar je vanaf de overloop toegang toe hebt. Lekker ongestoord genieten tot het laatste zonnestraaltje kan dus hier.

In de bonus, wonen aan het water…
Behalve een dakterras heb je natuurlijk ook de beschikking over een zonnige achtertuin. Deze is gelegen op het zuidoosten (meer zuid dan oost...) maar ligt ook aan het water. Het houten terras wordt vast jouw favoriete buitenplek.
DE hele dag kun je hier genieten van de zon. Zoek je liever een plekje in de schaduw? Dan draai je gewoon het elektrische zonnescherm uit. Achter in de tuin staat een praktische kunststof berging.

In de bonus, ook de auto heeft een plekje…
Ook voor het huis is lekker veel ruimte en dat komt goed uit, je kunt hier namelijk niet één maar wel twee auto’s kwijt. In de directe omgeving van het huis zijn overigens ook voor de visite meer dan genoeg parkeerplekken.

De voormalige garage is wat kleiner gemaakt zodat de woonkamer nog meer ruimte heeft. De voormalige garage is trouwens omgebouwd tot salon en is ook van binnenuit bereikbaar.

In de bonus, ook aan de kinderen is gedacht…
Niet alleen is de Weidevenne een fijne kindvriendelijke wijk, ook direct voor het huis is een speelveldje en speeltuin. Zo kunnen de kinderen dus lekker buiten spelen terwijl jij vanuit huis een oogje in het zeil houdt.
En naar de basisschool kunnen de kinderen gewoon met de fiets. Er zijn verschillende scholen vlakbij.

In de bonus, lekker centraal wonen…
Boodschappen doen, naar de sportschool of even lekker winkelen in het centrum van Purmerend. Je hebt de auto hiervoor niet meer nodig. Lopend of op de fiets ben je al snel bij winkelcentrum het van Damplein, of sportschool My life.
En reis je regelmatig met de auto of het openbaar vervoer naar Amsterdam? Ook treinstation Weidevenne is niet ver en je woont dichtbij de aansluiting op de A7 richting Amsterdam.

Bonuskaart vol?
Hoog tijd om hem bij ons in te wisselen want met zoveel bonuspunten zou dit wel eens het huis kunnen zijn waar jij naar zoekt. Zien we je binnenkort bij een uitgebreide bezichtiging op de Incastraat 29 in Purmerend?

Mocht je niet meer kunnen wachten?! Bekijk dan alvast dit bijzondere huis op ons Youtube-kanaal en onze Mariska laat je het alvast zien!
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2020-9-25
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
by date

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
2001

Surface Area and Volume

Floor space
150 m²
Lot size
174 m²

Layout

Total number of rooms
5
View all features

More information

Incastraat 29 1448XS Purmerend

View maps

Purmerend

Purmerend was originally a fishing village, but a banker from Amsterdam was allowed to build a castle there, which was completed in 1413. 31 years later Purmerend was given a charter to become a city. There is a large indoor shopping centre in the middle of Purmerend that has all of the major shops and stores that you will usually find in any Dutch town or city. It also houses some small, interesting and eclectic shops, however, and more of these can be found in the surrounding streets. There is an interesting little market close to the shopping centre as well.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading