Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Jan Smitstraat 13 1069SZ Amsterdam

Asking price € 600.000 

Year of construction
2014
Floor space
157 m²
Number of rooms
5
Lot size
132 m²

Description

ZEER RUIME EN LUXE WONING UIT 2013 MET HOOGWAARDIGE KEUKEN EN PARKEERPLAATS

Ruim (158m2) en luxe zijn de kenmerkende woorden voor deze woning. Een grote woonkamer met woonkeuken, vijf slaapkamers, een riante badkamer, een aparte wasruimte, een berging en een parkeerplaats. Alles goed en secuur afgewerkt.

De keuken is kwalitatief hoogwaardig met een kookeiland, granieten werkbladen en diverse inbouwapparatuur van Siemens. Waaronder een Quooker kraan, vaatwasser, twee ovens, twee warmhoudlades, een inbouw koffieapparaat, inductie kookplaat met 4 warmtebronnen en een wokplaat. Bovendien is er een grote koelkast en een grote vriezer en veel extra opbergruimte in het kookeiland aanwezig.

De achtertuin van de woning komt uit op de gemeenschappelijke en besloten tuin van het complex zodat eventuele kinderen extra speelruimte hebben. De gemeenschappelijke binnentuin is alleen toegankelijk voor bewoners.

In de naastgelegen parkeergarage hoort bij deze woning een parkeerplaats. Op de openbare weg kan nog gratis geparkeerd worden. De berging bevindt zich naast de voordeur zodat fietsen makkelijk opgeborgen kunnen worden.

De woning is zuinig (Energielabel A), netjes en kan direct betrokken worden.

INDELING
Een praktische voortuin met de toegang naar de woning een aparte toegang naar de berging. De hal met toilet leidt naar de open keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er goed zicht op de tuin en het plantsoen erachter. De begane grond heeft granieten tegels en vloerverwarming.
De achtertuin heeft elektra aansluiting en een drainage systeem. Beiden tuinen hebben waterkraan. De woning is voorzien van veiligheidssloten.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een dubbele wastafel en een gewone- en een regen douche. Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers en de wasruimte.

OMGEVING
De woning ligt in Amsterdam Nieuw-West om de hoek van de winkelstraat Pieter Calandlaan waar alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn. Winkelcentrum Osdorpplein of De Dukaat zijn iets verder gelegen maar wel nog op loop- of fietsafstand.

Recreatiemogelijkheden zijn in de directe omgeving volop aanwezig in het Osdorppark en het Sloterpark met de Sloterplas inclusief jachthaven en het binnen- en buiten zwembad. Aan de Sloterplas bevinden zich diverse horecagelegenheden en het theater de Meervaart.

BEREIKBAARHEID
Voor de deur stopt tramlijn 1 die je in 20 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook Schiphol is zeer snel te bereiken met de bus en trein. De ring A10 en A9 zijn met de auto binnen 5 minuten bereikbaar.

KENMERKEN
. Woonoppervlakte 159m2
. Kamers 6
. Twee tuinen voor- (30m2) en achter (38m2) met aansluitend de gemeenschappelijke tuin
. Bouwjaar 2013
. Erfpacht afgekocht tot 1 december 2060
. Energielabel A
. Hoogwaardige keuken met Siemens inbouwapparatuur
. Ruime en luxe badkamer
. Parkeerplaats in parkeergarage
. Gratis parkeren op de openbare weg
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2020-11-6
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
2014

Surface Area and Volume

Floor space
157 m²
Lot size
132 m²

Layout

Total number of rooms
5
View all features

More information

MVA neighbourhood information: Osdorp-Midden

Osdorp is a neighbourhood with a strong character. The neighbourhood has inhabitants from all different age groups and with different nationalities which can be found in the neighbourhood. The area offers a wide range of renovated residential areas and several shops and restaurants.

Jan Smitstraat 13 1069SZ Amsterdam

View maps

Amsterdam

Amsterdam is the largest Dutch city, the capital of the Netherlands, and the nation's financial, business, cultural and commercial capital as well. Since its founding in the 12th century, Amsterdam has evolved from a small fishing village into one of the most important ports in the world during the Dutch Golden Age. Museums like the Rijksmuseum, the Van Gogh and the Stedelijk also give Amsterdam serious cultural credibility. Amsterdam's compact size, cycling lifestyle, diverse population (more than 170 nationalities), English-speaking natives, abundance of green space, reliable public transportation system and central location within Europe mean it's not only a great place to visit, but also a great place to live.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading