Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Kloosterstraat 125 2021VM Haarlem

Year of construction
1906
Floor space
82 m²
Number of rooms
3
Lot size
77 m²

Description

~ ENGLISH ~

Wow, what a great house! This well-maintained house of approx. 82 m2 with two bedrooms and a sunny city garden facing north where you can relax in the sun is located in the cozy Transvaalbuurt. In 2013 the house was completely renovated and provided with a new foundation. In 2019 an extension with a beautiful kitchen was realized as icing on the cake. In addition, the house has the following advantages:

+ Beautifully styled house with smoothly plastered walls and high ceilings.
+ Modern bathroom with second toilet.
+ Equipped with new electricity, water pipes and sewage.
+ Fully equipped with insulating glazing with wooden and plastic frames.
+ Painting done in 2020.
+ Both floor and facade/wall insulation.
+ Underfloor heating on the ground floor.
+ Free parking in front of the door.
+ A wonderful residential area with various shops, schools and playgrounds within walking distance, including the nice and large playground Elba 100 meters away.
+ Super located in relation to the center of Haarlem, the station and roads. All reachable within 10 minutes.

Experience this home in a unique way with our virtual home tour. Walk through the house, view the house from a distance or zoom in. Curious? Take a look at the 3D tour on Funda!

Wauw, wat een gaaf huis! In de gezellige Transvaalbuurt ligt dit goed onderhouden huis van
ca. 82 m2 met twee slaapkamers en een zonnige stadstuin op het noorden waar het heerlijk toeven is! In 2013 is de woning volledig gerenoveerd en daarbij voorzien van een nieuwe fundering en in 2019 is als kers op de taart een uitbouw met prachtige keuken gerealiseerd. Daarnaast beschikt de woning over de volgende pluspunten:

+ Mooi gestylde woning met strak gestucte wanden en hoge plafonds.
+ Moderne badkamer met tweede toilet.
+ Voorzien van nieuwe elektra, waterleidingen en riolering.
+ Geheel voorzien van isolerende beglazing met houten en kunststof kozijnen.
+ Schilderwerk van 2020.
+ Zowel vloer- als gevel- en muurisolatie.
+ Vloerverwarming op de begane grond.
+ Vrij parkeren voor de deur.
+ Een heerlijke woonomgeving met diverse winkels, scholen en speelpleinen op loopafstand, waaronder de leuke en grote speeltuin Elba op 100 meter afstand.
+ Super gelegen ten opzichte van het centrum van Haarlem, het station en uitvalswegen. Allen binnen 10 minuten bereikbaar.

BeLeef! deze woning via een virtuele bezichtiging! Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op Funda onder 3D tour!


Indeling:
Parterre: Entree, hal met meterkast en modern toilet met fontein en mechanische ventilatie.
De woonkamer heeft een echt ‘wauw-effect’ en beschikt over een vloer van Italiaans natuursteen en heeft hoge plafonds en ramen. De trap naar boven bevindt zich in de woonkamer. De pas twee jaar oude open keuken is geplaatst in een uitbouw met daklicht en is een parel voor het oog. Hij is royaal opgezet en voorzien van een kook-/spoeleiland met een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven, een losse koel-/vriescombinatie en zelfs een wijnklimaatkast. Ook bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.
Via openslaande deuren bereik je de knusse en gezellige achtertuin waar je op zomerse dagen tot het eind van de middag van de zon kunt genieten. Hier tref je ook de aangebouwde houten schuur met elektra, de aansluiting voor de wasdroger en de cv-ketelopstelling.

Eerste verdieping: Aan de overloop liggen twee slaapkamers en een de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beslaat de hele breedte en is heerlijk ruim. Van deze kamer kunnen twee kamers gemaakt worden, mocht een derde kamer gewenst zijn. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer van goed formaat. De nette, moderne badkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en is voorzien van een douche, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en tweede toilet.


Ligging:
De woning is ontzettend goed gelegen in de gezellige Transvaalbuurt. Een populaire, kindvriendelijke woonomgeving 5 minuten fietsen ten noorden van Haarlem bus- en treinstation. Het is een rustige woonwijk, maar met alle belangrijke faciliteiten en de reuring van de Haarlemse binnenstad binnen handbereik. Winkelcentrum Spaarneboog (met Vomar, Action, een klim- en boulderhal en een Sportcentrum) en winkelstraat Cronjé (met o.a. de Hema, Blokker en een AH) liggen om de hoek, evenals het Spaarne. Daarnaast is er een goed aanbod aan scholen, kinderopvang en speelpleinen, waaronder de leuke en grote speeltuin Elba op 100 meter afstand.
Naar de Grote Markt met al haar terrasjes en restaurants fiets je in 10 minuten, maar wil je genieten van de natuur, dan liggen de duinen, het strand en de zee op nog geen half uur fietsen en dichterbij bevindt zich op 15 minuten fietsen het Schoteroog dat aan het water ‘De Mooie Nel’ gelegen is en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Ook de Stads Kweektuin met een natuurspeeltuin is nabij en leuk voor zowel ouders als kinderen.
Reizen per auto gaat hier ook zonder problemen. Al binnen enkele minuten bereik je de belangrijkste uitvalswegen richting de diverse snelwegen, A9 Amsterdam/Schiphol, maar ook de Randweg (N208) richting Heemskerk en Alkmaar zijn vlakbij. Tevens is dit een zeer goede woonlocatie voor “Amsterdamwerkenden”, in zo'n 25 minuten vanaf de voordeur van je woning naar Amsterdam Centraal!

In het kort:
+ Woonoppervlak ca: 82 m²
+ Inhoud ca: 288 m³
+ Perceel ca: 77 m2
+ Bouwjaar ca: 1906
+ Elektra: 9 groepen en een aardlekschakelaar.
+ CV-ketel Intergas uit 2019 obv een leasecontract.
+ Vloerverwarming op de begane grond.
+ Fundering geheel vernieuwd in 2013.
+ Energielabel is een voorlopig label.
+ Vrij parkeren voor de deur.
+ Aanvaarding in overleg.

Kortom: maak een afspraak voor een bezichtiging om alle bovengenoemde plussen van deze woning zelf te ervaren. Tot ziens en misschien Leef! jij binnenkort wel in deze leuke woning!
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-10-2
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
1906

Surface Area and Volume

Floor space
82 m²
Lot size
77 m²

Layout

Total number of rooms
3
View all features

More information

Kloosterstraat 125 2021VM Haarlem

View maps

Haarlem

Haarlem is a city in North Holland with lots to see and do. With an abundance of historical sights, cultural attractions and hidden gems crammed into a relatively small city, Haarlem truly is a sightseers’ paradise. This Dutch city offers a lively cultural scene, a good atmosphere, and excellent shopping. Haarlem is close to the beaches of Bloemendaal and Zandvoort. It is the capital of the province of North Holland. Since it is only a 15-minute train ride from Amsterdam, many residents commute to the country's capital for work.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading