Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Pastoor C. Vasselaan 11 1424SL De Kwakel

Year of construction
2015
Floor space
102 m²
Number of rooms
4
Lot size
190 m²

Description

PAY ATTENTION:
THIS HOUSE WILL BE DELIVERED ON 1-2-2022

REQUESTS FOR VIEWING ONLY BY MAIL

Als je deze woning ziet, dan ben je meteen verkocht! Het is er niet alleen gezellig, maar het is ook nog eens een hoekwoning met een prachtig uitzicht. De gave Siematic hoekkeuken en de fijne buurt maken het plaatje compleet.

WAT MAAKT DEZE WONING BIJZONDER?
• de woning heeft een jaren ’30 uitstraling
• de afwerking is eigentijds
• een uitgebouwde woonkamer
• openslaande deuren naar de tuin
• vloerverwarming op alle verdiepingen
• geen directe inkijk voor en achter
• de schuine muren zijn deels afgewerkt met vaste kasten
• een parkeerplaats op eigen terrein
• de ligging is centraal en toch landelijk
• de gezellige buurt

BEGANE GROND
Je komt binnen in de hal die toegang geeft tot de woonkamer en het toilet. De tuingerichte uitgebouwde woonkamer voelt comfortabel en gezellig aan. Aan de achterzijde heb je alle ruimte om een zitgedeelte te creëren met uitzicht op de tuin. Hier ervaar je elke dag een vakantiegevoel. De hoekkeuken past perfect bij de sfeer en biedt volop ruimte om te koken op de brede 5-pits kookplaat. Tijdens het koken heb je zicht op een groen hofje.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn zeer royaal en heerlijk licht. De badkamer is afgewerkt in een combinatie van antraciet en wit. Wat een fijne plek om de dag ontspannen te starten.

TWEEDE VERDIEPING
Hier word je verrast door de ruimte. Het Velux-raam zorgt voor daglicht. Ook hier zijn verschillende schuine delen afgewerkt met vaste kasten. Verder vind je hier de opstelplaats voor wasmachine en droger, de zonneboiler en de c.v. ketel.

TUIN
De achtertuin is een heerlijke plek om te ontspannen. Door de lage schutting heb je zicht op het sierwater en de tuin aan de overzijde van het water. Achterin staat een houten berging met elektra en een betonnen vloer. De achtertuin is buitenom te bereiken via een pad. Deze tuin is dé plek om te genieten van het zonnetje, een gezellige BBQ of een feestje.

LOCATIE
De Oker is een fijne en jonge wijk met een vriendelijke uitstraling. Het ligt op een unieke plek, prachtig in het polderlandschap bij het dorp De Kwakel. De wijk is ruim van opzet met brede straten, groene hofjes en veel water.
Op korte afstand vind je sportverenigingen, de basisschool, een slager, een bakker en een supermarkt. De omliggende steden als Haarlem, Utrecht, Amstelveen en Amsterdam hebben een leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design. Water is er altijd in de buurt: de Vinkeveense plassen, de Westeinder Plassen, de Amstel en de Kromme Mijdrecht zijn makkelijk te bereiken per fiets of auto.

DE EIGENAAR VERTELT
Vóór de bouw van deze wijk, hadden we nog de luxe dat er gekozen kon worden welke woning onze voorkeur had. We hebben juist gekozen voor deze woning, omdat het een hoekwoning is, met eigen parkeerplaats en zowel achter als voor een vrij uitzicht. Daarnaast hebben we ons droomhuis gelijk kunnen voorzien van kwalitatieve en hoogwaardige materialen.

Het is een heerlijk comfortabel huis, met op alle verdiepingen vloerverwarming, gelegen in een fantastische buurt met prima buurtjes.

Waarom ga je dan weg? We hebben altijd gezegd dat we met het oog op de toekomst over ca. 10 tot 15 jaar deze woning willen verruilen voor een gelijkvloerse woning. We kregen echter nu al de kans om een nieuwbouwappartement te kopen op een geweldige plek. Een kans die we wellicht over 10 tot 15 jaar niet meer zouden krijgen. Vandaar dat we deze stap eerder hebben genomen.
Wij wensen de toekomstige bewoners hetzelfde wooncomfort en plezier wat wij hier hebben gehad.

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

VEILIG BEZICHTIGEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM
• Bezichtig de woning eerst digitaal met onze foto’s, 360 graden foto’s, video, 2D- en 3D-plattegronden
• Bezoek de omgeving van de woning voor de bezichtiging
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand
• Wij dragen een mondkapje en vragen jou om dat ook te doen
• Wij luchten de woning en desinfecteren deurklinken & leuningen
• Annuleer de bezichtiging tijdig bij luchtwegklachten, verkoudheid, kortademigheid of koorts

HOE MAAK JE EEN AFSPRAAK?
- Stuur ons een mail
- Je ontvangt een telefonische uitnodiging voor een bezichtiging
- Je krijgt toegang tot het digitale dossier in het systeem Move
- Neem je aankoopmakelaar direct bij de bezichtiging mee
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-5-11
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
by date

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Construction type
Existing property
Year of construction
2015

Surface Area and Volume

Floor space
102 m²
Lot size
190 m²

Layout

Total number of rooms
4
View all features

More information

Pastoor C. Vasselaan 11 1424SL De Kwakel

View maps

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading