previous | next

Ringslang 40 1422ZM Uithoorn

Asking price € 625.000 

Year of construction
2008
Floor space
147 m²
Number of rooms
4
Lot size
236 m²

Description

Zoekt u een grote gezinswoning in de charmante jaren ’30 stijl? Deze woning in Legmeer-West heeft een gezellige sfeer, een heerlijke woonkamer en ruim 140 meter woonoppervlak. Kom naar de kijkdag en laat u verrassen door de vriendelijke wijk, de brede tuin en de ligging aan een groene laan.

DE VOORDELEN VAN DEZE WONING OP EEN RIJ
• Een sfeervolle woonkamer
• Drie grote slaapkamers
• De mogelijkheid om meer slaapkamers te creëren
• De open hoekkeuken in een erker
• Zeer royale kamer op de zolderverdieping
• Uitgebouwd aan de voorzijde op alle verdiepingen
• Extra brede tuin met zijpoort
• Parkeerruimte op eigen terrein
• Gelegen in de geliefde wijk Legmeer-West
• Ligging nabij het openbaar vervoer
• Gratis parkeerruimte in de buurt van de woning

BEGANE GROND
U komt binnen in de speels ontworpen hal die toegang geeft tot de woonkamer, de trap naar de eerste verdieping en het toilet. De tuingerichte woonkamer voelt comfortabel en gezellig aan. U heeft alle ruimte om samen te eten aan de eettafel die bij de keuken geplaatst kan worden. De lichte keuken staat in de erker aan de voorzijde en staat direct in verbinding met de woonkamer. De zithoek is hét plekje om te genieten van het uitzicht op de tuin. Is het een warme dag? Geen probleem, dan doet u de openslaande deuren open.

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn fijne plekjes om uit te rusten. De mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren vindt u terug in een alternatieve plattegrond. De badkamer is ruim, voorzien van vloerverwarming en in een combinatie van wit met donkergrijs afgewerkt.

TWEEDE VERDIEPING
Hier heeft u de ruimte om een royale slaap- en/of zitkamer te creëren. Er is met gemak ruimte voor een tweepersoonsbed, een kleine zithoek en een bureau. Verder vindt u op de zolder de opstelplaats voor uw wasmachine en droger en de c.v. ketel. Om de ketel is een kast met hoge deuren geplaatst.

TUIN
Via de openslaande deuren komt u in de brede en diepe achtertuin op het noordoosten. U heeft veel tijd om van het mooie weer te genieten omdat het terras afgewerkt is met een onderhoudsarme combinatie van grind en tegels en twee plantenbakken. Naast de berging is een fijne zitruimte onder een pergola. Dit is dé plek om te genieten van het mooie weer, een gezellige BBQ of een verjaardagsfeest. Achter de houten berging is een parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.

De tuin loopt door aan de zijkant van de woning. Met een poort is de voortuin te bereiken. In de voortuin zijn steenkorven gecombineerd met grijze tegels en plantenbakken. Hier kunt u in de zomer tot zonsondergang genieten van het mooie weer op het aangelegde terras aan de voorzijde. De woning ligt aan de voorzijde aan een groene laan waar geen autoverkeer is.

LOCATIE
De woning ligt in Uithoorn in de wijk Legmeer-West. Deze wijk is ruim van opzet en gebouwd in een stijl die aansluit bij de architectuur van de jaren ’30: stevige kappen en flinke overstekken, houten kozijnen en mooi gedetailleerd metselwerk. Hier vindt u autoluwe straten, fietspaden, speelplaatsen en groenstroken. Ook kunt u gebruik maken van de Brede School met kinderopvang, een evenemententerrein, een wielerparcours en een voetbalvereniging. In Uithoorn hoef je je zeker niet te vervelen. Op loop- en fietsafstand zijn vele restaurants, winkels en andere voorzieningen te vinden. Buiten Uithoorn liggen ook vele mogelijkheden aan je voeten: fietsen, wandelen, varen of genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, Westeinderplassen of de Kromme Mijdrecht.

De populairste plekken in de stad zijn niet ver: Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar vindt u leuke winkels, boetiekjes, restaurants en cafeetjes. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn. Met de tram heeft u een rechtstreekse verbinding met Amstelveen en Amsterdam. Ideaal!

MEETINSTRUCTIE
Het object is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting. U heeft tijdens het open huis de gelegenheid om de maten na te meten.

BIJZONDERHEDEN
• De eigenaar is verplicht de parkeerruimte bij de woning te gebruiken en in stand te houden
• Het betreft hier twee kadastrale percelen, een groot perceel met de woning en een klein strookje tussen Ringslang 38 en 40. Het kleine perceel staat nog niet op naam van de verkoper. Voor beide percelen zal een aparte koopovereenkomst gesloten worden. Er wordt door de verkoper naar gestreefd om beide percelen gelijktijdig te leveren
• De overige bijzonderheden staan vermeld in het eigendomsbewijs

VEILIG BEZICHTIGEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM
• Bezichtig de woning eerst digitaal met onze foto’s, 360 graden foto’s, video, 2D- en 3D-plattegronden
• Wij houden minimaal 1,5 meter afstand en vragen u om dat ook te doen
• Een mondkapje is niet verplicht
• Annuleer de bezichtiging tijdig bij luchtwegklachten, verkoudheid, kortademigheid of koorts

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2021-11-19
Status
available
Accepting (an offer or contract)
by date

Construction

Type of house/apartment
Mansion
Construction type
Existing property
Year of construction
2008

Surface Area and Volume

Floor space
147 m²
Lot size
236 m²

Layout

Total number of rooms
4
View all features

More information

Ringslang 40 1422ZM Uithoorn

View maps

Uithoorn

Uithoorn is a small town located south of Amsterdam. It’s home to cafés and shops and some lovely spots to walk and see an abundance of nature and history. The town is perhaps best known for its unusual city flag and coat of arms, both of which feature a figure emerging from a golden horn. The town’s name literally means ‘from the horn’ in Dutch. Going from Uithoorn to Amsterdam by car takes 30 minutes. Uithoorn has a 60-hectare nature reserve that surrounds a lake called the Zijdelmeer. It’s a fantastic spot for walks and its beautiful landscapes – including reed fields, grasslands, hay islands and a swampy forest - are home to a host of diverse wildlife.

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading