Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
previous | next

Zuiderweg 2 42 1165NA Halfweg

Asking price € 175.000 

Year of construction
2016
Floor space
60 m²
Number of rooms
4
Lot size
999 m²

Description

Beautiful luxury and modern 6-person chalet with 3 bedrooms on a plot with leasehold near Amsterdam at Droompark Spaarnwoude. Enjoy the peace and quiet and yet less than 10 minutes drive from Amsterdam, Haarlem, Zandvoort and Schiphol!

Interesting for investors as well as for personal use, or a combination thereof.

DETAILS
- the price includes the inventory and includes VAT
- year of construction 2016
- living space: 60 m
- TV and internet connection
- heating and hot water by means of own central heating - combi boiler (2016)
- annual costs for renting the plot are: approx. 9,000 (this includes the park costs and annual sub-lease costs).
- parking next to the house (1 space) and in the visitor parking lot
Prachtig luxe en modern 6-persoonschalet met 3 slaapkamers op een kavel met ondererfpacht nabij Amsterdam op Droompark Spaarnwoude. Genieten van de rust en toch op nog geen 10 minuten rijden van Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en Schiphol!

Zowel interessant voor beleggers als voor eigen gebruik, of een combinatie hiervan.

De leefruimte van het object is n open ruimte waarin zich zowel de keuken met eethoek alsook het zitgedeelte bevinden: ideaal voor het samenzijn met familie en/of vrienden! Door de grote ingebouwde raampartijen valt er heerlijk veel natuurlijk (zon)licht in de ruimte en heeft men tegelijkertijd prachtig zicht naar buiten toe. Het zitgedeelte beschikt over een ruime zitbank, twee stoelen, salontafels, een TV-meubel en diverse accessoires. Tussen de keuken en het zitgedeelte bevindt zich de eethoek, deze is direct vr de gezellige binnenhaard geplaatst. Door de hoogglans afwerking heeft de open hoekkeuken een moderne uitstraling. Ook is er genoeg plaats aanwezig voor het opbergen door de grote hoeveelheid aan keukenkasten. De keuken is verder luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap.
Het object heeft 3 slaapkamers en biedt slaapplaatsen voor maar liefst 6 personen. In de ouderslaapkamer bevinden zich twee 1-persoonsbedden (deze zijn naast elkaar geplaatst), met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. Tegenover de bedden staat een mooie grote inbouwkast. In de tweede slaapkamer staan eveneens twee 1-persoonsbedden. Deze zijn van elkaar gescheiden door middel van een nachtkastje en ook hier is kastruimte aanwezig. In de derde slaapkamer is een stapelbed en een kast geplaatst.
De badkamer is gedeeltelijk betegeld en beschikt over een ruime douchecabine, een ruime wastafel met opbergruimte -, een spiegel met ingebouwde verlichting en een designradiator. Het toilet bevindt zich separaat elders in het chalet. Ook deze is gedeeltelijk betegeld en heeft een wastafel.
Er is TV-ontvangst via een CAI aansluiting en ook is er internet beschikbaar. Het object heeft een prachtig interieur en wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
In de tuin is tevens plek voor het plaatsen van n of meerdere tuinsetjes, onder andere direct vr de mooie buitenhaard of aan het terras aan het water!

Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De prijs van het object is inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.

DETAILS
- de prijs is inclusief de inventaris en inclusief BTW
- bouwjaar 2016
- woonoppervlak: 60 m
- tv en internet aansluiting
- verwarming en warm water d.m.v. eigen CV - combiketel (2016)
- jaarlijkse kosten voor de huur van de kavel bedragen: ca. 9.000,= (dit is inclusief de parkkosten en jaarlijkse onder-ondererfpachtkosten).
- parkeergelegenheid naast de woning (1 plek) en op de bezoekersparkeerplaats

LIGGING
Mooie ligging aan een rustige weg midden in het park Droompark Spaarnwoude, midden in recreatiegebied Spaarnwoude. Spaarnwoude is het groene hart tussen Amsterdam, Haarlem en Velsen, waar vooral in de zomermaanden veel evenementen worden georganiseerd zoals Dance Valley, Dutch valley, Latin Village and Awakenings Festival. Het uitgestrekte, natuurrijke gebied ligt op korte afstand van de grote steden. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn binnen 10 minuten te bereiken. Het NS station in Halfweg is op loopafstand. Golfbaan Spaarnwoude is met 54 holes de grootste golfbaan van West-Europa. Gaat u liever naar het strand? Dan bent u binnen 14 minuten in Bloemendaal en binnen 20 minuten in Zandvoort aan zee. Voor de shopliefhebbers is er het nieuwe outlet centrum 'Amsterdam The Style Outlets' in Halfweg.

FACILITEITEN DROOMPARK SPAARNWOUDE
Zowel u als de huurders kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zo is er een gezellig restaurant met terras, verschillende speelgelegenheden voor kinderen, een indoor zwembad en een peuter-/kleuterbad. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de fitnessruimte, sauna, solarium, wasserette en kan men fietsen en skelters huren.

BELANGRIJK
Er is gekozen voor een belaste levering. Als de kopende partij de onroerende zaak voor ten minste 90% zal gebruiken voor belaste doeleinden (verhuur) kan hij de BTW terug vorderen (informeer bij uw accountant).

Er is sprake van een overdracht van het exclusieve gebruiksrecht van de opstal. Hierbij wordt alleen een overeenkomst opgesteld en door het recreatieve karakter en het feit dat de aankoopsom volledig uit eigen middelen moet worden voldaan zal deze niet worden gepasseerd bij de notaris en dus ook niet worden ingeschreven bij het kadaster. Dit betekend dat de koper geen kosten koper heeft.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
2020-12-18
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Bungalow
Construction type
Existing property
Year of construction
2016

Surface Area and Volume

Floor space
60 m²
Lot size
999 m²

Layout

Total number of rooms
4
View all features

More information

Zuiderweg 2 42 1165NA Halfweg

View maps

Your purchasing agent knows the market like no other

When you enlist the services of a purchasing agent who is affiliated with the MVA or NVM, you can be sure he or she knows all the ins and outs of the relevant market. Especially when housing prices are volatile, you can be assured that your estate agent is taking all the necessary factors into account.

Continue reading